🥨☃ De grote Tilburgse WinterBBQ op de Paleisring! ☃ 🥨

Op zondag 19 december organiseren The Cat’s Back en Het Elfde Gebod een grote WinterBBQ op de Paleisring. Verschillende soorten BBQ’s met heerlijke huisgemaakte gerechten zoals je deze ziet op authentieke Duitse markten, kersthuisjes met daarin een Glühweinbar en vinyl DJ’s en een groot verwarmd en overdekt terras met 150 zitplekken. Het hele plein zal gezellig worden aangekleed in kerstsferen, er is een kerstman aanwezig en er komt een kerstkoor langs!

🎄 Hoe gaat het in zijn werk? 🎄
Op deze zag kun je de hele dag door langskomen voor een borreltje en een lekker gerechtje van de BBQ aan een van de hoge tafels op het plein. Daarnaast is het ook mogelijk om te reserveren op het verwarmde terras of binnen in de zaken. Bij een reservering kies je voor een compleet 3 gangen keuzemenu van de BBQ. Optioneel kan dit nog worden uitgebreid met andere lekkere bijgerechten! De reguliere keukens zijn deze dag gesloten, alles komt van de WinterBBQ! Meer info en het volledige menu kun je een deze dagen vinden op deze site!

Gij Zult Genieten!

Zo luidt ’t Elfde Gebod en dat geldt zeker voor ons sfeervolle eetcafé.

In ’t hartje van Tilburg zit al meer dan 30 jaar een lunch- en eetcafé met een geheel eigen gezicht. Van jong tot oud voelt iedereen zich bij binnenkomst meteen op zijn/haar gemak. Het gehele eetcafé hangt vol met kruisbeelden en andere kerkelijke aardigheden. In de loop der jaren verzameld en “verworven” via de vele gasten. Toch heeft ’t Elfde gebod een zeer moderne bedrijfsvoering. De gehele dag kun je hier binnenvallen voor een lekkere kop koffie of een goed glas bier. ’t Elfde Gebod heeft zich in de loop der jaren onderscheiden door goede kwaliteit eten te serveren voor een zeer mooie prijs. Het is ook nog steeds een eetcafé pur sang. Er zijn zeker ook rustigere gedeelten in ’t eetcafé, maar je kunt ook nog steeds tussen de borrelende gasten een vorkje mee prikken.  Er is tevens een zaal aanwezig voor borrels, vergaderingen en feesten voor groepen tot maximaal 50 personen. Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij een drie-gangen keuzemenu in verschillende prijscategorieën.  In het zomerseizoen heeft ’t Elfde Gebod een ruim terras met 80 zitplaatsen, waar uiteraard ook onze lunch – en dinerkaart wordt geserveerd. In de winter is dit een sfeervol verwarmt winterterras.

CONTACT
Paleisring 23
5038WD Tilburg

OPENINGSTIJDEN
maandag 11:00 – 23:00
dinsdag 11:00 – 23:00
woensdag 11:00 – 00:00
donderdag 11:00 – 00:00
vrijdag 11:00 – 01:00
zaterdag 10:00 – 01:00
zondag 11:00 – 00:00

RESERVEREN?
klik hier om te reserveren via email of 

bel: 013-5366869
Wij kijken ernaar uit u weer te mogen ontvangen!

Close
Go top